TÜRK KAĞAN
| Konu: ORHAN HAKALMAZ-9ALBÜM- Cuma Nis. 03, 2009 5:56 pm | |
| Türküler 1
Ala Gozlum Asiga Bagdat Sorulurmu Bir Yigit Gurbete Gitse Cicekler Ekiliyor Haci Ali Obasi Harman Yeri Kara Tren Kendim Ettim Kendim Buldum Meselidir Engin Daglar Olmaz Olsun Pinar Basindan Bulanir Tasa Caldim Ayvam Ile Narimi Yesil Ordek Zahidem
Destegül
Mendilimi Yolla Bir Of Ceksem Ey Gul Dali Gonlum Ataslara Yandi Gidiyor Guzel Ne Guzel Olmussun Ham Cokelek (Ger Ali) Hele Hele Verin Geline Iki Keklik Mendilim Isle Yolla Salinda Gel Sarmasik Bulbulleri Seherin Vaktinde Senden Bana Yar Olmaz Su Kislanin Kapisina
Sevilir
Ah Bu Gurbet Anam Aglar Basucumda Bir Tas Attim Alica Bu Bagda Dolanirsan Cicekten Harman Olmaz Dersini Almista Ediyor Ezber Dirmilcikten Gider Yaylanin Yolu Don Beri Don Beri De Yuzun Goreyim Gel Yanima Gurbette Omrum Gececek Indim Yarin Bahcasina Sevilir Su Yuce Daglari Duman Kaplamis Yarim Senden Ayrilali
Turku Yolu
Ahirim Sensin Cekemedim Akca Kizin Gocunu Ceyranim Gel Gel Dostun Bahcasina Bir Hoyrat Girmis Doyulur Mu Garip Bir Kustu Gonlum Gerizler Basi Gun Dogmadan Neler Dogar Hapishanelere Gunes Dogmuyor Minarenin Alemi Oyali Da Yazma Basinda Soyleyim Bayburt'un Vasf-I Halini Yesil Basli Telli Turnam Zor Gelir
Yalan Dunya
Asmalidir Evimiz Bir Ay Dogar Carsambayi Sel Aldi Daglar Beyi Olaydim Denizin Dibinde Hatcem Karli Daglar Kaslarinin Karasina Komurluk Dagi Tanburam Rebap Oldu Telli Turnam Yalan Dunya Yazimi Kisa Cevirdin
Turku Yili
Ah Tren Kara Tren Ana Beni Eversene Bozdogan Zeybegi Dugununde Agladim Emirim Gonul Gurbet Ele Varma Guzele Bak Guzele Hic Sevmeyi Denedin mi Sari Yaylamda Seni Yaylayamadim Sen Gelmez Oldun Sokak Basi Meyhane Yaban Cicegi Yayla Yollarinda Yuruyup Gelir Yillarca Sinende Gezdirdin Beni
Bir Elimde Sevdam Bir Elimde Sazim
Bir Elimde Sevdam Bir Elimde Sazim Mapushane Icinde Yaniyor Sazlar Bugun Bana Bir Hal Oldu Balaban Acis-Ertan Tekin Laleler Yuceden Mi Geldin Sen Seher Yeli Acem Kizi Kolay Degil Gemiler Giresun'a Kirmizi Bugday Sular Dururlur Derler Tar Acis-Mirza Basaran Altin Hizma Mulayim Ac Ac Kollari Yandim Allah Yandim Yutamiyorum Kahveyi Kavururlar Keman Acis-Adnan Karaduman Sevdigim Kiz Gelin Olmus
İnsan Yetistiren Turkuler (2007)
Ey Erenler Akil Fikir Eyleyin Dinle Sana Bir Nasihat Edeyim Annesinden Destur Aldi Karani Seherde Deryaya Dalsam Arayi Arayi Bulsam Izini Benim Adim Dertli Dolap Ben Bir Yakup Idim Kendi Halimda Yar Yüregim Yar Gel Ey Gönül Mülk Edinme Bu Dehri Gafil Gezme Saskin
Hediyem Olsun (2008) Ağaçlıktan Arar Gelir / Nevşehir Şefonun Evi / Rümeli (Istip) Ben Kendimi Gülün Dibinde Buldum / Kütahya Değirmene Su Tuttum Ankara’da Yedim Taze Meyvayı / Keskin Aslım Paktır / Ankara Leyla’m / Azerbaycan O Maral Bakışın / Malatya Geçti Sahneler Şu Samsun’un Evleri / Samsun Güzellerden Üç Güzel / Kerkük Bir Sandığım Vardır / Bayburt Aşığım Ben Türkiye’m
| |
|
AsiMaVi KAĞAN
| Konu: Geri: ORHAN HAKALMAZ-9ALBÜM- Paz Haz. 07, 2009 2:28 pm | |
| | |
|
gencasena_06 .
| Konu: Geri: ORHAN HAKALMAZ-9ALBÜM- Perş. Ağus. 20, 2009 9:59 am | |
| | |
|
enver KAĞAN
| Konu: Geri: ORHAN HAKALMAZ-9ALBÜM- C.tesi Ara. 26, 2009 11:12 am | |