ülkü gülü/m KAĞAN
| |
ülkü gülü/m KAĞAN
| |
ülkü gülü/m KAĞAN
| Konu: Zaman(s)I(z) . . . Çarş. Tem. 15, 2009 11:41 pm | |
| Zaman(s)I(z) . . . " Zamansız oldu, biliyorum. Hatta biraz da geç.. Akıl edemedim, düşüşleri.. Ben alışkınım uçurum kenarlarına, rüyalarımda çok atladım boşluğa, süzülüp parmak uçlarımda konuverdim sevdaya..."
Ben gerçeğe hiç böyle çakılmadım... Bilemedim... Uyandım... Mahmurum ve hala aşık...
( Acıtmadım ya seni……) !
En son EmeT tarafından Perş. Tem. 16, 2009 10:15 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
ülkü gülü/m KAĞAN
| Konu: güç vEr Rabbim . . . Çarş. Tem. 15, 2009 11:47 pm | |
| güç vEr Rabbim . . . Dili kalbe indirebilsem dönebilsem MEVLANA gibi ... | |
|
YaLNıZ KURT KAĞAN
| Konu: Geri: Aşk seni otuzuncu harfte saklıyor!... Çarş. Tem. 15, 2009 11:52 pm | |
| güzel olmuş uğraşmışsın eline sağlık | |
|
ülkü gülü/m KAĞAN
| Konu: MuAmmA Perş. Tem. 16, 2009 12:17 am | |
| Ben bende degil, sende de hem sen, hem ben, Ben hem benimim, hem de senin, sen de benim, Bir öyle garip hale bugün geldim ki Sen benmisin, bilmiyorum, ben mi senim. Hz. Mevlana ... | |
|
ülkü gülü/m KAĞAN
| Konu: Aslına bakarsan ... Perş. Tem. 16, 2009 12:21 am | |
| Aslına bakarsan ... Varlığım yokluğun emaresiyken hala yeni başlangıçlarla avuttum kendimi aslına bakarsan hep kendime kaybolmuşum her başa döndüğümde hayallerle boğulmuşum aslına bakarsan bozuk plak gibi hep aynı şey çalar dururmuşum. aslına bakarsan bir varmışım bir yokmuşum ... saki | |
|
ülkü gülü/m KAĞAN
| Konu: Geri: Aşk seni otuzuncu harfte saklıyor!... Perş. Tem. 16, 2009 10:06 pm | |
| AŞKa aşık olmaya talibiz inş Allah.. | |
|
ülkü gülü/m KAĞAN
| Konu: RABBİM Perş. Tem. 16, 2009 11:07 pm | |
| RABBİM, doğrusu ben indirdiğin her hayra muhtacım! | |
|
ülkü gülü/m KAĞAN
| |
ülkü gülü/m KAĞAN
| Konu: Geri: Aşk seni otuzuncu harfte saklıyor!... Cuma Kas. 13, 2009 8:41 pm | |
| Başkalarını "ardında" bırakıp gitmek kolay! Ya kendini? name-i nur | |
|