Reis_BBoard .
| Konu: Reis_BBoard'un Milliyetci Genclige ÖZEL Hazirladigi Secme Albüm C.tesi Ocak 23, 2010 2:26 am | |
| Arkadaslar kendim devamli dinledigim parcalari sizler ile paylasmak istedim karma kendime ayittir
Albüm icerligi
Ahmet Safak - Simdi Ahmet Safak - Turkulerim Dalgalaniyor Ahmet Yilmaz - Deli Gibi (remix) Ali Kinik - Türkce AtiLLa YiLmaz - Safakta Akin Baskal - Vatan Bölünmez Esat Kabakli - Anadolum Esat Kabakli- Yol Yemez Grup Ötüken - Biz Gelecegiz Gup Ötüken - Ben Yürürüm Yane Yane Ismail Türüt - Plan Yapmayin Plan Mehmet Borukcu - Kosmalisin Mehmet Borukcu - Onlar Diridirler Mustafa Yildizdogan - Albeyazim Mustafa Yildizdogan - Bizim Türkümüz Mustafa Yildizdogan - Geçmek Lazim Mustafa Yildizdogan - Hasim Degil Hisimiz Mustafa Yildizdogan - Ne Mutlu Türküm Diyene Osman Öztunc - Türkün Türküsü Ozan Arif - Bu Vatan Bizim Ozan Arif - Kimlik Sefai - Türkün Türküsü Ugur Isilak - Adìm Mehmet Yildirim Yildizdogan - Vatan Borcu Zafer Isleyen - Ceddin Dedem
[HIDE]
http://rapidshare.com/files/339552998/Reis_in_Milliyetci_Genclige__ZEL_Hazirladigi_Secme_Alb_m__Reis_BBoard___.rar
[/HIDE] | |
|
TÜRK KAĞAN
| Konu: Geri: Reis_BBoard'un Milliyetci Genclige ÖZEL Hazirladigi Secme Albüm Salı Mayıs 18, 2010 8:43 pm | |
| | |
|