AK PARTİ YE ALAPRSLAN TÜRKEŞ CEVABI
MHP li köşe yazarından Bakan Recep Akdağ a sert cevap
Sağlık Bakanı Rcep Akdağ ın Alparslan Türkeş ile ilgili beyanatına Ülkücülerin sert kalemi Ortadoğu Gazetesi yazarı Yıldıray Çiçek ten geldi.
Türkleri domuz gribi aşısında denek olarak kullanan, "Aşıcı Recep Akdağ"ın Türkeş i diline dolamasına cevap gecikmedi..
AKP nin PKK lı sözde sanatçılara karşı sevgisi artarak devam ediyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bu sanatçılardan birini "Şivan Perver in "Halepçe sinde gönüllerimiz titrer.." diyerek hayatta olmayan diğerini de " Hoşçakalın İki Gözüm diyen Ahmet Kaya ya vefa göstermeyen Türkiye nin şarkıları eksik kalır." şeklinde taltif etmişti.
Bu iki sözde sanatçının en büyük özelliği PKK propagandaları yapmaları ve (AB)(D)ullah Öcalan denen alçağın posterleri önünde konserler düzenlemeleridir. Bütün dünya bunları PKK lı olarak tanımasına rağmen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere AKP lilerin bu sözde sanatçılara karşı büyük bir sevgi besledikleri anlaşılmaktadır.
AKP liler sadece PKK nın sözde sanatçılarına değil, fikrine, düşüncelerine ve önderlerine karşı hep bir ilgi içindedir. Bu manzarayı göremeyen herkese yazıklar olsun...
PKK lı sanatçılara çok büyük sevgi ve ilgi gösteren AKP nin en etkili isimlerinden Dengir Mir Mehmet Fırat ve yine AKP milletvekili Gülşen Orhan geçtiğimiz günlerde Viyana da program düzenleyen PKK lı Şivan Perver in konserine Mesut Barzani, Ahmet Türk ve Sırrı Sakık gibi isimlerle katılmışlar ve söylenen şarkılara beraber eşlik etmişler...
PKK lı sözde sanatçılarla, PKK adına siyaset yapanlarla, Irak ın kuzeyinde PKK lıları koruyanlarla yan yana görüntü vermekten hiç çekinmemektedirler.
AKP liler bu görüntüyü iktidarları boyunca her zaman verdiler ama ne hikmetse milletimizde bunlara destek olmayı sürdürdü.
Vatanseverlere savaş açan ama ülkeyi bölmeye çalışan ve ülkemize her türlü acıyı yaşatanlarla kol kola gezen AKP iktidarının alenen ortada olan bu kadar ihanet örneğine rağmen gerçek yüzünü görmek için daha ne olması lazımdır?
AKP gerçek yüzünü ve kimliğini adeta milletimizin gözüne sokmaktadır, bunu anlaması gereken Türk milletidir.
PKK lılara bu kadar sahiplenen bir iktidarın bu ülkede yayınlanan sözde anketlerde "en milliyetçi" diye birinci sırada çıkması ya anketçilerin sahtekarlığı yada milletimizin hipnoz edilmiş halini göstermektedir.
(AB)(D)ullah Öcalan posterleri önünde "Vallah ben Apo yu özledim. Dostlar ben Apo yu özledim" diyen PKK lı Ahmet Kaya ve yine aynı posterler önünde PKK lıları coşturan Şivan Perver bugün AKP lileri coşturuyorsa, bu coşkunun kaynağını idrak etmek her vatandaşımızın görevi olmalıdır.
Milli hiçbir konuda hassasiyeti olmayan aksine gayrı-milli tüm unsurları harekete geçiren AKP iktidarının bu coşkuda oynadığı rol milletimizin kaderini olumsuz yönde etkilemeden uyanma seferberliği başlatılmalıdır.
PKK lıları kucaklayan AKP nin daha samimiyet testine tabi tutulmasının bir gereği var mıdır?
AKP LİLER DÜŞÜNME VE KONUŞMA DENGESİNİ KAYBETTİ
Kurdukları siyasi imparatorlukları her geçen gün çökmeye başlayan AKP nin, bakanları, milletvekilleri ve diğer yetkilileri bu durumun ruh sağlıklarını olumsuz etkilemesi sonucu ne konuştuklarını, ne söylediklerini bilemez hale gelmişlerdir. O kadar saçma-sapan cümleler kurmaktadırlar ki, Allah tan acil şifa dilenecek noktaya gelmişlerdir.
Gazeteleri okurken Baş müzakereci Egemen Bağış ın MHP yi eleştirirken kullandığı "Yıllarca Türkiye de o komik bıyıkları bırakanlar iktidar oldular" şeklindeki cümlesine ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ ın MHP Ankara milletvekili Deniz Bölükbaşı nı eleştirirken kullandığı "Bunlar MHP ye yakışmıyor. Rahmetli Türkeş mezarından kalksa gelse, bunların hepsini kovardı. Bunlar böylesine ülkeye ve partilerine yakışmayan insanlardır." cümlelerine rastladım...
Ve şuna kesin kanaat getirdim: AKP liler büyük bir ruhsal çıkmazdadır. Bu da konuşmalarına ve davranışlarına yansımaktadır.
Egemen Bağış kendi partisinin Haçlıların projelerine taşeronluk yaptığını bildiği için, Hilal bıyıklardan haz duymasını zaten beklemiyoruz.
Türkiye ye bu kadar ihaneti gerçekleştirmiş, Türk milliyetçiliğine düşmanlığı misyon edinmiş bir partide bakanlık yapan Recep Akdağ ın da rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş in ismini ağzına alıp MHP lilere bu şekilde laf atması Sağlık Bakanı olmasına rağmen sağlığının da ciddi olumsuzluklar olduğuna delil olmaktadır.
AKP li bakan ve milletvekillerinden bundan sonra da bu şekilde dengesini kaybetmiş açıklamalar gelmesi kimseyi şaşırmamalıdır.
AKP nin hedef olarak MHP yi seçmesi de, MHP nin yükselen oy grafiği sebebiyledir.
22 Temmuz 2007 seçimlerinden önce MHP yi baraj altında gösteren anketçiler bile şimdi MHP yi %20 nin üzerinde göstermektedir.
Bu da herhalde AKP nin niye dengesini kaybettiğini izah etmektedir.
habertava