ülkü gülü/m KAĞAN
| Konu: Dava...Yürek İster Ptsi Ağus. 03, 2009 1:53 pm | |
| Dava Bilal gibi kızgın kumlara ve taşlara rağmen ALLAH diyerek ölmektir Dava Yusuf gibi imtihana göğüs germek... Köle olarak girdiği zindandan Peygamber gibi çıkmaktır Hamza gibi binlerce can feda etmektir Dava Halit Bin Ziyat gibi şehitlere karışmak Dava Ebu Bekir gibi sadakat ister Cenneti değil yalnız ALLAH'ın rızasını diler Dava Sahabe açken karnına iki taş bağlayan Peygamberin davasıdır Dava atılan taşları tutup güller sunmaktır Dava düşman olarak girilen kapıdan dost çıkmaktır Dava bırakılan emaneti canı gibi korumaktır Dava Sümeyye'nin örtüsü için canını vermesi ALLAH'a canlarla gitmesidir Dava adaletin,sevginin,aşkın,dostluğun,sadakatin annesidir Dava yüz yaşında bile olsa ALLAH'tan şehadeti dileyen Ebu Eyüp El-Ensari'nin mücadelesidir... Dava ezanlarda tek yürek olmak secdelerde ALLAH'a varmaktır Ebu Cehil'lere dur deme... Zalimlere göğüs germe... Zulme direnme,haklının yanında,haksızın karşısında olmaktır Dava bir yetim görüldü mü koruma ve okşama Resul'ün bile Bir yetim olduğunu unutmama davasıdır Bu dava gönül ister,çokluk değil ,birlik ister;bu dava yüreğiyle sevgiyle Devleşerek iman ister... Dava safını belirlemek ,imanını güçlendirmektir Dava vatanı satanlara karşı durabilmektir Dava osmanoğullarının emanetini beklemektir Dava Başbuğumun bozkurdu nu sevmektir Dava Erhan Cengizleri ertuğrulları süleyman özmenleri dua ile yad etmektir Senin rızan için ben buradayım ya Rabbim diyebilmektir... Dava çakıl taşları kadar,denizler kadar çok günahı bile olsa Üstad der ya" Budava hor ,bu dava öksüz ,bu dava büyük Onu affederek bir ALLAH'a sahip olduğunu bilme davasıdır... ALLAH sabrınızı daim,azminizi baki,davanızı mübarek kılsın NOT: ALINTIDIR!.. YAZARINI BULAMADIM YAZANIN YÜREĞİNE SAĞLIK | |
|